boş ateş kırıcı 20 kg 20 için ürünler (8)

Tapiyoka Nişastası 300g

Tapiyoka Nişastası 300g

Tapioka nişastası, ürünün rengini değiştirmeden viskozitesini artırmasıyla öne çıkar. Tapioka nişastasının özellikleri, patates nişastasının özelliklerine çok benzer. Birçok glütensiz fırın tarifinde, yemeğin görünümünü iyileştirmek veya altın rengi bir kabuk elde etmek için kullanılır. Taşlarla öğütme, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır; bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksi düşürmeyi mümkün kılar. Ağırlık: 300 g
Filizlenme İçin Yulaf Taneleri 300g

Filizlenme İçin Yulaf Taneleri 300g

Yulaf filizleri salatalara ve hazır yemeklere eklenebilir. Günlük diyetinizi çeşitlendirmenin ve vitaminlerle zenginleştirmenin harika bir yoludur. Ağırlık: 300 g
Bezelye Unu 400g

Bezelye Unu 400g

Bezelye unu genellikle ekmek ve tortilla pişirmede, makarna yapımında ve donut ile kurabiye gibi bazı hamur işlerinde kullanılır. Bu yemeklere sadece %10-20 bezelye unu eklemek yeterlidir ve bu sayede yemekler benzersiz bir bezelye aroması kazanır ve biraz daha sağlıklı hale gelir. Bezelye, C, B ve PP vitaminleri ile kalsiyum, magnezyum, potasyum, fosfor ve çinko gibi mineraller açısından zengindir. Taş değirmenlerde öğütme, tahılın dengeli doğal bileşimini korumayı sağlar, bu da glisemik indeksin düşürülmesine olanak tanır. Ağırlık: 400 g
Mısır irmiği 450g

Mısır irmiği 450g

Mısır irmiği, boyutu 300 ile 800 mikron arasında değişen mısır irmiğidir (irmiğin boyutu). Bu ürün gluten içermez. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), çoğu vitamin ve mineralin korunmasını sağlar. Ağırlık: 450 g
Ruşeym Unu 400g

Ruşeym Unu 400g

Ruhun unundan yapılan yemekler, buğday unundan yapılanlara göre daha düşük kalorilidir. Çeşitli kilo verme diyetlerini takip eden kişiler bile hamur işleri için ruhun ununu kullanabilir. Sadece geleneksel siyah ekmek ruhun unundan yapılmaz. Bu un, düz kekler, muffinler, zencefilli kurabiyeler, bisküviler ve kurabiyeler gibi birçok lezzetli ve sağlıklı hamur işi için de bir temel oluşturur. Ruhun unu B grubu vitaminleri, PP ve gençlik ve güzellik kaynağı olan E vitamini içerir. Taşlarla öğütme, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır, bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksin düşürülmesini mümkün kılar. Ağırlık: 400 g
Yulaf Unu 350g

Yulaf Unu 350g

Yulaf unu, fırıncılık için iyi bir tercihtir. En popüler yemekler yulaf ezmesi kurabiyeleri ve pankeklerdir. Beslenme uzmanları, yulafın diğer tahıllardan daha sağlıklı olduğunu düşünmektedir. Yulaf unu fırın ürünlerine eklendiğinde, daha kabarık ve kırılgan hale gelir, bu nedenle bu un buğday ununun yerini alabilir. Taşlarla öğütme, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır, bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksin düşürülmesini mümkün kılar. Ağırlık: 350 g
Keten Tohumu Unu 350g

Keten Tohumu Unu 350g

Keten tohumu unu, genellikle fırıncılıkta (örneğin, kekler, kurabiyeler, pankekler, muffinler, cupcake'ler vb.) ve bazı sosların yapımında kullanılır. Keten tohumu unu, değerli bir diyet ürünüdür ve birçok tıbbi özelliğe sahiptir. Çok sayıda vitamin (B1, B2, B6, B9 vb.) ve mikroelement (kalsiyum, potasyum, magnezyum, çinko vb.) içerir. Taş değirmenlerde öğütme, tahılın dengeli doğal bileşimini korumaya olanak tanır, bu da glisemik indeksin düşürülmesini sağlar. Ağırlık: 350 g
Yulaf İrmik 400g

Yulaf İrmik 400g

Yulaf irmiği, 300 ile 800 mikron arasında değişen spelt irmiğidir (irmik boyutu). Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), çoğu vitamin ve mineralin korunmasını sağlar. Ağırlık: 400 g